Dags för kameran att arbeta

Kameran ligger ofta på hyllan och stirrar på mig, samlar damm och känner sig ensam. Varje gång den lyfts bort från den hyllan och får komma ut i den friska luften så samlar vi båda på oss mer energi, jag älskar att ha kameran i handen och har alltid gjort. De är så magiskt att varje bild man tar är helt unik och ingen kan ha tagit en bild som ser exakt ut som din, man skapar alltid något helt nytt.

Jag har inte varit helt utan kameran sen jag sist skrev i en blogg, jag har haft lite fotojobb och även fotat min semester lite då och då men mer ska de bli. Jag har saknat att kunna dela med mig av allt jag skapar. Systemkameran följer numera alltid med i min väska när vi åker någonstans.

Inredning, naturbilder, porträttfotograferingar, resor, träning, filmer från mitt liv och mycket mer kommer ni få se på min blogg, hoppas ni vill hänga med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *