Höstig helg i stugan

 Så fort min bror Andreas slutade jobbet i fredags så tog vi vårt pick och pack och åkte till stugan i spöregnet. Vi tog oss iväg vid 21 då Andreas hade jobbat kväll och de har verkligen blivit mörkt nu på kvällen så de kändes bra att vi nyligen satt på extraljus på bilen. Men oj så mysigt att komma fram till ett lugn och tyst Bastusund.

Vad är då detta kan man ju undra? Stora delar av lördagen bestod av att hålla denna balja kokande, fylld med sälgrot. Marcus har hittat de i skogen här i stugan för de är väldigt fint trä att göra t.e.x knivar av. De kokades i vatten med salt och socker för att de ska lättare att arbeta med.

Jag var löjligt nöjd med min nya mössa som jag köpte i Stockholm så blev en lite photosession medans Marcus höll på med baljan. Som ni ser så vädret inte alltid på vår sida men vi sprang ut så fort solen tittade fram och åkte iväg ut i skogen. Ser ni förresten hur mycket slingor jag har fått i håret den här sommaren? Helt naturligt? Älskar det.

En av utflykterna till skogen vi gjorde så fick vi vara kreativa för alla skulle kunna följa med som ni ser. Mitt i skogen hittade vi en väldigt vacker lappkåta som vi stannade vid, den är nog inte aktiv längre då den har börjat förfalla tyvärr men de blev en väldigt fin backdrop till porträtt. Höstens färger syns bara mer och mer och jag älskar de, längtar till helgen då jag ska ha gravidfotografering med min kusin, vi får hoppas på sol!

 

Hemfärden var betydligt finare än när vi kom, solen sken och man kunde se hur trädens alla färger skiftade bland alla olika slags träd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *