Gör mig redo för oktober

Såhär såg de ut i min bullet journal i september.

Vad är då en bullet journal kanske de är nån som undrar? En bullet journal är helt enkelt en kalender, som man skapar helt själv. De som har fått mig att fastna är dels kreativiteten men också att man kan lägga in trackers på hur ofta man t.e.x tränar eller hur ofta jag lägger ut en bild på instagram (t.e.x såhär) och de är så lätt då att sedan se en översikt av hela månaden. Håller nån av er på med bullet journal? Jag började i augusti så jag håller fortfarande på att lära mig exakt vad jag vill ha ut av min journal.

Oktobermånad så ska jag ha skogstema tänkte jag. När jag och Agnes var i Stockholm för nån vecka sedan så var vi på Pen Store och köpte oss lite nya pennor, så vill verkligen använda dom och dom är gröna så de passar ju bra. Skulle kunna visa er senare i veckan hur resultatet blev!

Vill ni se min inspiration kan ni kika in på min pinterest här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *