Titta vem som följde med mig hem idag

Precis när de var dags för mig att lämna jobbet för dagen så sprack molnen upp och solen sken fint på höstlöven och jag skulle åka och hämta denna tösen, bästa fredagsfeelingen. Detta är Kiwi, min sambos föräldrars hund som nu är runt 7 månader gammal, min bästis. Jag har alltid drömt om att skaffa hund och de här är de närmsta jag och Marcus kommer till att ha en egen hund just nu, och vi älskar det. jag längtar så mycket tills vi har möjligheten att skaffa vår helt egna hund.

När Kiwi kom hit så har hon bara legat och halvsovit på mattan och busat med mig lite av och till, jag har lyckats skriva i min Bullet journal en del medan hon sov och sen kom Marcus hem och då gick vi en sväng på stan. Försöker att ta lite bilder med henne varje gång hon är här för är så kul att ha, och de är inte de lättaste kan jag säga… Såhär ser de ut för de mesta.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *