Mina tankar om att skaffa hund

Kiwi, Marcus föräldrars hund.

– Åh kolla älskling en hund!

– Titta! Undra vad det där är för ras.

– Kolla en sån där vill jag ha!

Såhär brukar de låta så fort jag och Marcus ser en hund när vi är med varandra, vi berättar till och med för varandra om man sett en hund när vi inte var med varandra. Ni förstår att skaffa hund är någonting vi verkligen vill.

I maj så följde jag och Marcus med när Marcus föräldrar hämtade Kiwi (video), och de är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag har sån kärlek för den hunden och kommer alltid att ha, tänk er då när den hunden kommer vara min? När jag och Marcus hämtar vår helt egna hund.

Just nu har vi tyvärr inte möjlighet att skaffa hund, vi har båda heltidsjobb, vi bor i en lägenhet som känns lite för liten för att skaffa hund och de finns mycket annat i livet som måste gå före just nu och de är tufft men de kommer att komma en tid då vi kommer ha tid. Därför är jag så glad att någon så nära oss har skaffat en helt underbar hund, som vi älskar supermycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *