Ute till skogs med favorit hatten

“Stanna där Marcus, kolla vad fin! Vi måste fota där, åh kolla vad magiskt ljus av solen som håller på gå ner.”

Nu börjar denna helg lida mot sitt slut och jag börjar göra mig redo inför en ny vecka. På söndagar försöker jag alltid ta mig tid att sitta och skriva upp allt som händer till veckan, allt som måste göras och framförallt planera in när jag ska träna. Träningen har blivit en stor prio de senaste veckorna, har alltid tränat men kände att jag ville växla upp och ha målet att göra något aktivt varje dag. Kanske jag inte går till gymmet en dag så vill jag hinna gå minst en 30min promenad. Hur gör ni när ni ska planera veckan? Skriver ni allt i en vanlig kalender? Bullet Journal? Eller i mobilen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *