Precis innan solens ljus lämnar himlen

 

 

Precis innan solen ljus försvann från himlen gick jag ut med kameran. De var så vacker när de var lite moln på himlen samtidigt som man såg stjärnorna. Vinden kylde rejält på kinden men de var skönt att komma ut en stund på kvällen och fånga denna fina stund.

Ikväll har jag gjort mig redo inför november, mitt första spread för november i min bullet journal är klar. Mitt tema för denna månad blev Film och Foto, ni ska såklart få resultat så småningom. Jag älskar att fyllas av kreativitet när jag sätter mig och ritar i någon timme.

Kanske ni skulle vilja se en video där jag pratar om hur min bullet journal hjälper mig att hålla mig mer organiserad? Har hållit på med den nu i snart 2 hela månader och de är över mina förväntningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *