Hinner du inte uppdatera dina sociala medier?

Jag erbjuder en rad olika paket så att du som kund kan få precis det du behöver utifrån din budget och behov. Det krävs tid och kreativitet för att hålla sina sociala medier aktiva, jag löser det medans du kan fokusera på annat i ditt företag.

Jag erbjuder:

  • Strategisk plan
  • Fotografering
  • Film
  • Publicering av x antal inlägg i veckan
  • Publicering av x antal stories i veckan
  • Leverans av färdiga inlägg med tillhörande text som du själv sedan publicerar.
  • Kommunikation
  • Interageraktion med följare

Jag skapar det perfekta paketet för just ditt företags behov.

Kontakta mig

Elvira fotograferar och filmar material till våra sociala medier och hemsida. Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna och allt hon producerar är av högsta kvalitet.

Hon är kreativ, flexibel och snabb, vilket passar oss perfekt.  Att hon dessutom alltid gör allt med ett leende på läpparna är en härlig bonus!

Josefine Åhl, VD InTime International

Portfolio – Sociala medier

Några av mina nöjda kunder

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet handlar om mitt liv som företagare och jag delar med mig av mina erfarenheter och lärdomar. Jag ger dig också tips kring sociala medier, foto, film och tjänster som underlättar dit liv som företagare.

Jag delar också med mig av mina senaste projekt och vad jag har lärt mig från dem. Det här är inte bara ett nyhetsbrev – det är en möjlighet för oss att lära av varandra och växa tillsammans.